jueves, 4 de junio de 2009

CAMPIONAT 3X3 DINS DE LES 24 HORES ESPORTIVES 3-4 JULIOL

La regidoria d'esport va a organitzar a principis de juliol (3-4 juliol) un nova edició de 24 hores deportives. El Club de Basket va a participar organitzan un campionat 3x3. La meua idea es jugar tots els partits el divendres nit desde 20 hores fins les 3 de la matinada aproximadament. Fent una fase de grups i després eliminatories. També fer un concurs de triples. Crec que prolongar fins dissabte no te sentit i la gent que no es clasifica normalment no s'arrima per a vore la fase final. El preu d'inscrpció serà de 12 euros per equip, màxim numero de jugadors 5 per equip. La reunió sera el 2 de juliol a les 21 hores en el polideportiu. Les regles serán dos temps 12 minuts, regles normals del basket. En cas d'empat hi hauran 3 minuts de prorroga. Es controlarà la posesió (24 segs) i el numero de faltes. La cuarta falta será expulsió del partit. A partir de la cuarta falta d'equip cada falta seran tirs lliures. Podeu fer un comentari en esta entrada de blog per a inscriure-vos, dades necessaries son nom de equip, jugadors i capità. També podeu donar alguna idea per a millorar la competició. 

6 comentarios:

Anónimo dijo...

senyor rico.... i un concurs de mates????

Anónimo dijo...

Poden apuntar-se equips de fora de Biar?? Dels pobles dels voltants??

Mirza TELETOVIC #12 dijo...

y unos triples o ke????????????

barcley dijo...

En principi pot participar tot el mon. Un concurs de mates, soles hi han dos posibles participants. Com no posem un trampoli.Pero si de triples i si voleu de habilitats.

Mirza TELETOVIC #12 dijo...

senota se siente,barcley presidente

Anónimo dijo...

Para que se ponen las normas en la página web, si después no se cumplen, este tipo de torneos en los que se habla más que se juega, dan una imagen lamentable del baloncesto, creo que esto no es la forma de hacer llegar el baloncesto a la gente donde solo se dan espectaculos esperpenticos, y lo del concurso de triples de pena.¡Vaya tela!