domingo, 25 de enero de 2009

El junior trenca una ratxa de 9 victòries

Segona derrota del CB Biar Junior esta temporada, i contra el mateix equip. Abans de començar el partit, els dos conjunts ja es tenien ganes i s'olorava que l'encontre anava a ser igualat desde el primer moment. I les previsions no van anar desencaminades. L'equip local va eixir encertat des de lluny, i demostrant molta intensitat i foltalesa física feia front a un partit on les impresicions dels biarenses eren més notòries del normal. A pesar d'això, els nostres van estar gran part del partit per davant tirant de calitat tècnica, pero la ventaja no era ni molt menys còmoda. Va ser a l'últim quart quan el CB Biar pareixia que apretava i se'n anava en el marcador, pero un parell d'accions desafortunades (Passes, faltes antiesportives dubtoses, pèrdues tontes, expulsions...) van donar ales a l'equip contrari, que va jugar un partit molt sòlid. 74-70 (¿?) va ser el tanteig final.

Jugadors destacats: Si ens reduïm a números, com sempre Sergio Parra (15) i David Navalón (15) van dur la batuta anotadora. Però, Morón va aportar punts i garra com mai.

4 comentarios:

barcley dijo...

Anim al junior, la victoria va estar prop. Llàstima per trencar la ratxa, ara hi ha que seguir en la segona volta.

Barcley

Jesús dijo...

Està vesprada penjaré les dos clasificacions i el calendari d'aquest cap de setmana. Crec que les juvenil no juguen. Si hi ha algun canvi em contestes ací.

Jesús

Anónimo dijo...

En el futur auràs de posar una secció nova, hi ha que nosaltres també anem a fer equip.
Esperem no fer el ridícul...

Sort amb el blog...

Iván

Jesús dijo...

Ivan, no ho fubtes, tendreu secció. Sort i segur que no feu el ridícul.

Jesús