lunes, 14 de septiembre de 2009

El grup del CB BIAR en 1ª Zonal

Encara que he penjat les botes (els anys es noten), intentaré seguir fent les meues aportacions al blog del CBB.

Ja arriben les primeres notícies de la pàgina de la FBCV i el club ja sap contra qui s'enfrontara la temporada 09-10. Hi han vells coneguts al grup:

SENIOR MASCULINO PRIMERA ZONAL C

C.D. ONIL "B" Onil
C.B. ELDA "B" Elda
V-74 VILLENA CARPINTERIA CARRASCO Villena
B.S. ALCOI BASQUET "B" Alcoy/Alcoi
C.B. BIAR Biar
ONIX C.B. Onil
C.B. PICASSENT Picassent
C.B. SUECA DISTER Sueca
C.B. ALBAIDA-OLLERIA lOllería
MADREMIA CANALS Canals
C.B.M. CEPAL BENIFAIO 'B' Benifaió
NOU BASQUET ALZIRA Alzira
C.B. GENOVES "B" Genovés
+VISION BENIGÀNIM Benigánim

Els desplaçaments, en alguns dels casos, son una autèntica barbaritat. Si li fem cas al google maps l'equip tardarà 1 hora i 40 minuts en arribar a Sueca, 1 hora i 30 minuts a Picassent o 1 hora i 24 minuts a Benifaió. Si no recorde mal, el club no havia jugat mai, en categoria sènior contra aquestos 3 equips, a l'igual de L'Olleria o Alzira. Els altres equips si que els coneixem d'altres temporades.

D'altra banda, la pròxima temporada coincidirem amb 2 dels rivals més forts que vam patir l'any passat, el Madremia Canals (espere que Galbis jugue aquest any només amb el "A", jeje) i el V-74, que l'any passat en 2ª Zonal demostrà ser un equip més fort que el uVe que jugava una categoria superior i, probablement, disfrute de nou mister, amic i antic mister del CBB. Disfruta d'aquest any (que no passaràs fred) però queda un lloc per darrere de nosaltres en la classificació final, "o te cortamos las piernas", jeje. Ah, i torna prompte.

Ja faré un estudi més exhaustiu del grup en tindre un poc de temps. ale, a disfrutar i a entrenar que la lliga està a la volta de la esquina.

Jesús

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Eh Jesús contra Sueca si que hemos jugado, si que se nota la edad, estás perdiendo la memoria.

Jesús dijo...

Seria l'any que jo em vaig perdre per l'accident, no?

Vince dijo...

Amics de Biar, no patiu per Galbis perque enguany es nou jugador del CB.XATIVA de nacional!!

Els que haureu de tindre en compte son al Genoves i Beniganim, dos equips molt seriosos, i com no al ONIX, per a mi el gran favorit del grup per al ascens.

Salutacions des de la Llosa!!!

Jesús dijo...

Hola Vince, es una bona notícia la de Galbis. Ell juga en una bona categoria i les de primera zonal no el patirem, jeje.

Benigànim va jugar contra el sènior fa dos anys i la veritat es que en el seu poble ens van guanyar molt be. No recorde el partit a Biar perque eixa temporada no jugava i no vaig anar a la pista.

En quant al Onix es un gran equip. No entenc perque no han pujat aquest any ja que van quedar en segon lloc.

I ara vosaltres; he llegit al vostre blog que teniu nova gent. Espere que prompte s'integren al equip i pugau estar en la lluita per els primers llocs. Enhorabona per el torneig que vau organitzar i que, exceptuant els problemes típics dels pobles que no aprecien el basket, imagine que va ser tot un èxit.

Sort aquesta temporada.

Jesús

Vince dijo...

Gracies Jesus!!

El torneig va ser tot un exit, ja que va tindre un nivell enorme amb dos equips de categoria Autonomica i un equip que comptava amb 4 jugadors de categoria nacional.

I pel que fa al nostre equip enguany, crec que hem millorat i molt la linea exterior amb dos jugadors grans en la posició de 1-2. Si seguim en la linea del any passat crec q podrem aconseguir l'objectiu de les 10 victories.

UN ABRAS!!!

Meneo dijo...

Bona nit, Jesús.

Efectivament, enguany (en principi) no "patireu" a Galbis, donat que està de nou en el CB Xàtiva de Nacional. Però ens hem "reforçat" crec jo de bona manera, ja ho veureu.

Pel que fa al grup, ja vaig veure la "gracia" que vos han fet al no juntar en un sol grup a tots els equips del nord d'Alacant (tant interior com la costa), cosa que vos vindria prou millor que no anar fins a les rodalies de València. Però, fixa't en el grup D, que els amics de Calpe, Altea i tal estaràn que tiraran xispes. Nosaltres, dins del que cap, no ens podem queixar, donat que estem "al mig" del grup.

Els equips que pugem de 2on ho tindrem força complicat: 4 equips són baixats de Preferent... i 4 equips quedaren entre els 6 primers l'any passat en 1a Zonal. Vaja... que no pinta massa fàcil, encara que els reptes sempre són rebuts amb ganes i motiven molt més.

Si voleu algo de "scouting" dels equips que han baixat de Preferent contra els que jugarem ací l'any passat, sols teniu que demanar-ho ;)

Jesús dijo...

VINCE - Espere que siguen un bon complement per al planter. Per a passar una temporada agradable teniu que fer-vo forts a la vostra pista. Que aquesta siga exterior es un plus per als partits com a locals. Les 10 victòries son possibles si la temporada comença positivament.

MENEO - Es una llàstima el no tindre desplaçaments més curts, però no es penses que els pobles costers de la província d'Alacant son molt favorables. La carretera més curta es penosa i, per tant, ens toca desplaçar-mos fins Alacant (cap al sud) i agafar l'autopista per a arribar a eixos pobles.

Ja vorem els vostres reforços, que no dubte que seran bons (sempre es millor sumar que restar), però la absència de Carlos farà que molts equips respieren un poquetet.

Per cert, el tema del "scouting"... endavant. Tota informació es bona.

Jesús

Meneo dijo...

Oks, dona'm un mail i t'envie alguna coseta

Jesús dijo...

Hola Meneo, el meu e-mail es: jesus punto rico arroba gmail punto com

Gracie sper tot

Jesús