jueves, 29 de octubre de 2009

Sènior - CB BIAR 59 - BS Alcoi Basket B 48

Segona victòria de la temporada del CB Biar en el partit jugat a casa el diumenge 25 de octubre.

El partit no va ser tan bo com el de la jornada 2, però el que importa es que per a ser nous a la categoria l'equip ja conta amb 2 victòries.

La primera part va acabar amb un marcador de 23 a 23, després de imposar-se Biar 15-9 en el primer quart i que l'equip d'Alcoi repetira resultat, a favor d'ells, en el segon quart. Aquesta vegada no van ser els escortes el factor diferencial del partit, ja que un inici fulgurant de Vilches posava el marcador amb un 7-0, tots el punts del nostre pivot. A partir d'aquest resultat l'equip es va relaxar i l'equip alcoià va poder entrar en el partit poc a poc.

Ese Pepe, oeeee

El resultat d'aquest "momento jacuzzi" i la presió dels d'Alcoi es van traduir amb el 15-9 del marcador al final del primer quart. Ja cansats del jacuzzi, els biaruts del segon quart tenien reserva per a algun hotel, perque la sesta que es van pegar va ser d'escàndol. Resultat de tant d'aburgesament al descans: 23-23

Ale, la sesta i el aftersun

El descans va servir per a que l'equip es posara les piles i per a que un servidor entropessara per 56 vegada en el que ja sabia: la MAHOU es una birra "vomitiva".

Després d'aquest incís tornem al partit. Per primera vegada ha vist que l'equip ha pogut traure la pilota baix pressió d'una manera ordenada que va significar que l'equip, al atacar millor, es posara les piles en defensa. Els alcoians van fer 12 punts, però la meitat d'ells van ser autèntiques mandarines, per 23 dels de Biar. Amb una renda de 11 punts el partit ja no va donar més de si i un últim quart prou avorrit només es va animar quan els aficionats alcoians, que havien acompanyat a l'equip, es van erigir en protagonistes donant pel *** (Viva Guti vs. Pelelegrini) continuament.

Els que apareixen açí no son els d'Alcoi. son del V-74 B i de Biar

CB BIAR: Navalón (6), Gandía (2), Vilches (18), Belda (4), Bodí (8), Rubén (9), Barkley (5), A. Román (2), Pablo (2)

El partit del dissabte pròxim ens enfrontarà a Benifaió a les 20:00. SORT