lunes, 23 de marzo de 2009

CB BIAR sènior - CB Ciutat d'Albaida 45-39 (Partit ajornat)

Partit roín el del CB BIAR sènior el dissabte 21 a casa. Podem donar gràcies que a la fi el resultat fora positiu, perque el joc que el conjunt de Biar va desplegar només es pot definir amb una paraula: PENÓS.

Dins de la mediocritat hi ha que fer una lectura positiva: gràcies al partit del dissabte sabem que no havem guanyat res i que hi ha que lluitar fins l'últim partit amb el matxet a la boca.

Bé, l'equip va començar el partit "con una pájara total" que l'equip d'Albaida va aprofitar perfectament: 2 triples i una canasta de dos (0-8) i primer temps mort que demanen els anfitrions. El 19-0 de parcial que el nostre equip va endossar a partir del 0-8 va ser un oasi dins la mediocritat del conjunt del partit.

A la fi del primer quart el resultat de 19-8 ens va permetre tornar als braços de Morfeu i la sesta col.lectiva de l'equip ajudà a l'equip d'Albaida (recorde que només van vindre 5 jugadors) a remontar al llarg del segon i tercer quart. Zzzzzzzzzzzzzz i els parcials de 9-11 i 4-9 donaren vida a un partit que pensavem finiquitat després del parcial de 19-0.

El mister no ho veia clar, gens clar, i després de la arenga tipus Julio Cèsar en la pell de Calígula, va ordenar el canvi de defensa i l'equip (el malalt) donà senyals de vida. L'últim quart, encara que roín, no creuava la línia de la mediocritat més absoluta i uns quants contratacs i el "canastón" de Gandía permitiren que el sènior guanyara el partit, el pitjor partit en el que llevem de temporada.

A destacar:

-L'equip d'Albaida, un dels millors conjunts, tàcticment parlant, que ha passat per la nostra pista.

-L'orgull, que el tenim i, el que altres temporades haguera acabat en derrota, va acabar en victòria. Anem per el bon camí en eixe aspecte.