lunes, 30 de marzo de 2009

Victòria del Senior- CB BIAR - CB Castalla (66-48)

Important victòria del sènior el dissabte en el partit "jugat a casa". 2ª vegada aquest any que tenim que fer un èxode per a poder jugar un partit com a local. En aquesta ocasió, agrair a Torres, l'encarregat del pabelló (Fulgen) i al V-74 de Villena que ens facilitaren el seu pabelló i els balons.

Al igual que en l'anterior partit (Biar-Agost a Caudet) l'equip no es va encontrar molt còmode, ja que de tindre l'avantatge que suposa la nostra pista exterior a jugar en unes condicions similars a les que els rivals tenen en la seua propia casa, es un handicap en el que hi ha que contar.

Dit tot açò, el primer quart va començar molt bé en atac i en defensa. No obstant això, el fusible defensiu es va trencar i el que pareixia que anava a ser un partit fàcil (del 7-2 passem al 19-17 en el minut 2 del segon quart), ens va obligar a demanar un temps mort i pujar l'agressivitat en defensa. El resultat d'eixe canvi es va reflectir rapidament al marcador: 32-18 al descans, després de jugar amb molta intensitat "donde se ganan los partidos, en la defensa".

El tercer quart va començar igual que va acabar el segon. El ritme defensiu ens va ajudar a que la renda pujara, i si ja era de 14 punts al descans, al primer minut de l'últim quart era de 20 puntets.

Però, l'equip tenia que baixar un altra vegada el "pistó" defensiu, i els de Castalla, en eixos moments en les que ja vas "a la desesperada", va aconseguir retallar 5 punts en menys d'un minut. Conseqüencia: tornem a la nostra defensa habitual, l'equip manté la renda fins el final i Pepe Vilches es convertix en una Sister of mercy (I WANT MORE).

El millor, el soparot que el júnior i el sènior protagonitzaren eixa mateixa nit. A vore si recupere la càmera de fotos (que la vaig deixar en el cotxe del meu sogre) i puc penjar les fotos del partit i de l'orgia etílica de la nit.

Jesús 1.0

PD: Per als júnior. Derrota del Sax a Moixent. A ells les queden només 2 partits.