martes, 21 de abril de 2009

CRÒNICA: V-74 Villena - CB Biar Junior

Bé, torne del meu excels període d'inactivitat bloguera (que no real) pero a descriure-vos la vesprada del passat dissabte, dia el qual ens vam desplaçar a la veïna localitat de Villena dispostos a aconseguir la victòria i d'aquesta manera la primera posició de forma matemàtica en la classificació.
El partit prometía ser disputat ja que l'equip local no anava a permitir que lòh aldeanòh se'n anaren d'allí en una victòria abultada. I, francament, així va ser (Tampoc va ajudar massa el senyor àrbitre, però bé, com és un article que pretén ser destructiu, després m'explayaré agust). Des del salt inicial aquells van eixir amb el ganivet a les dents, i a la primera jugada convertiren un triple. Els primers compasos de l'encontre van estar marcats per una defensa corretjosa dels de Villena, i una pressió que al principi atragantava als biaruts, però amb el pas del minuts s'aconseguíen punts i la renda per als visitants anava ballant entre els 5/10 punts.

Un dels moments clau en el partit va ser l'expulsió injustificada del nostre entrenador, Sebas, al minut 13 de partit, a causa de dues tècniques simultànees. Anem a veure, senyor àrbitre, vosté expulse a qui li done la gana, però argumente i tinga un criteri imparcial. Tampoc vaig a donar dossis de moralina, però vistos els seus antecendents amb els nostres equips, i la seua actitud xulesca i pedant durant els 40 minuts... millor continue i no m'infle (a cubates, sí).

Ahí ens veieu, sense entrenador i traent les castanyes del foc com podíem. La tònica del partit va anar en sintonía amb lo abans narrat, però, al principi del tercer quart, la quarta falta personal de David (acostumat a jugar quasi tot el partit degut a la nostra mancança de joc interior) el va comdemnar a la banqueta, i unit amb la ritual "pájara" biarense de tots els partits, els locals es van trobar amb un caramelet que no van desaprofitar. La renda de 10 punts de la que gaudíem s'esfumà. Tornem a començar...


...i, ara si, arrollem. L'últim quart es va convertir en un monòl.leg biarense de principi a fi. Sincerament, va ser un dels millor quarts que hem jugat en tota la temprada. Contraatacs curtits en una magnífica defensa, eixa es la clau. Aquells, només es van conformar en ser uns espectadors afortunats d'assistir al vendaval CB BIAR, que, per fí, i al sonar el pitit final, es va converir en CAMPIÓ DE LLIGA matemàticament. Esta setmana juguem l'últim partit a casa i ho celebrarem com es degut. Autoenhorabona. Autogràcies. jijiji


Tanteig final: 40-63
Jugadors del partit: Sergio Parra (19 punts), David Navalón (18) i Pablo Del Valle (sHe 2+1 aHyy).
El dato: 5 tècniques al CB Biar, CLAP, CLAP! àrbitre.



Jesús 2.0

No hay comentarios: