miércoles, 14 de octubre de 2009

Partit amistós. V-74 Villena 62 - CB BIAR 67

Per fi s'ha vist un poquetet del que l'afició (ara soc aficionat, que passa!!!) esperava de l'equip. Ja no en van anar 8 a jugar, com a Alzira, ara ja en eren 10. Vinga "chavalotes", per al pròxim a vore si feu un "pleno".

El partit... molt bon partit el jugat a Villena per part de Biar; que la tornada de John Wodri li ha donat un salt de qualitat al grup, està clar, però tots el jugadors van estar a un gran nivell. Espere que continue millorant l'equip i que les coses positives que es van vorer el diumenge a Villena s'accentuen i les negatives desapareguen.

L'equip de Sebastian no va estar còmode en tot l'encontre. Em pense que no s'esperava(en) un Biar tan fort després de la dolorosa derrota a Alzira per part dels biaruts i el bon començament dels villeneros a la primera jornada

Positiu: La gran capacitat que te l'equip per a correr i, en certs moments, per a ralentitzar fent canvis a la banqueta. Perque el que em dona la impressió es que aquest conjunt si es treballa bé pot tindre les dues variants de joc, cosa estranya en aquestes categories.

Negatiu: Després d'anar 18 punts per damunt no es deu de guanyar el partit per 5. Hi ha que treballar un poc més l'eixida del baló baix pressió

-----------

A destacar del partit.

1- Ens va tornar a pitar Juanjo després del partit que va dirigir a Sax en el qual es va cobrir de glòria. No em va fer cas quan li vaig aconsellar que deixara l'arbitratge.

2- La tangana del 3er quart quan l'equip de Biar va començar a ampliar la diferència. Els partits Biar-Villena sempre tenen eixa tensió afegida. Espere que per als partis oficials no torne a succeir perque, independentment de qui siga la culpa, poden haver sancions per als dos equips.

Bé, volia penjar la foto del meu "bocata de lomo con mantequilla" i de la birra del descans, es el que te penjar les botes, però no encontre el cable per volcar les fotos al pc.

Sort equip per al diumenge.

2 comentarios:

xfucktor dijo...

Les birretes del descans tendran un sabor a gloria.

Jesús dijo...

Sí, perque en el moment en que obria la segona birra coincidia en el "follón" entre Gandia i el 14.