lunes, 9 de marzo de 2009

CB Banyeres - CB BIAR Sènior 63-71

Partit disputat a la veïna localitat de Banyeres en un horari un tant extrany, diumenge a les 16:30. A priori el partit anava a ser molt complicat per a nosaltres, ja que el conjunt local havia aconseguit una ratxa de 5 victòries consecutives.

El partit va començar amb molta igualtat en l'electrònic. Quan el nostre equip se'n anava de 4 o 5 punts, prompte apareixia la maneta del 16 de Banyeres o el joc interior de l'equip local. A la fi del primer quart el resultat era de 14 a 18 favorable a Biar.

El segon quart l'equip visitant va seguir fent el mateix joc que els 10 primers minuts, aixó no obstant, va ser l'equip local el que va perdre els papers en un parell de decisions de l'àrbitre, que a la llarga ens van perjudicar més a nosaltres que als banyeruts, ja que si les van pitar dos tècniques en aquest quart, després del descans l'equip de Biar va patir una autèntica caça de bruixes per part de l'àrbitre, que va ocasionar l'expulsió de 3 jugadors del CB BIAR, un d'ells amb dos faltes antiesportives, dubtoses les dos, a més de la diferència de criteri a l'hora de pitar els "palos" baix dels taulers.

Va ser en aquest moment, quan d'un avantatge de 21 punt, els banyeruts pugueren iniciar una remontada, que recordava els partits jugats a Carcaixent i a Monòver. De fet, no dubte que eixa remontada s'haguera fet efectiva (estaven a 4 punts a falta de 90 segons, més o menys) si el de gris no haguera recordat que pitava un partit a 2 equips i no a 1.

A destacar:
- els 3 triples de Rubén, insòlit en un equip que a vegades no en clavem cap.
- Si en som 10 i ells 7, hi ha que aprofitar-ho, i més jugan fora de casa.
- 10 partits consecutius segons la web de la FBCV, 11 si contem el suspés de Llosa de Ranes, que entronca amb aquesta ratxa positiva

Màxim anotador: Bodí 31 punts

Jugadors més destacats: Santi i Jesús

Jesús 1.0

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Jaculatòries basquetboleres (vol. 5)
Per l'inclit i magnificent Mr. Peplowsky

Per la boca mor el peix, ahir casi morim nosaltres per boca de la banqueta contraria

Ningú mereix restar a la banquet tot un partit sencer, la gent es cansa (de jugar per una banda i de estar "sentat")

El diumenge adorarem a la cridanera

Messala expulsat sense arrossegar a ningú amb la quàdriga.

Barkley expulsat, exigències del guió

Jo mateix al carrer, dues manotades i la cara de soport de cistella que emposaresn els dos angelets de dins la zona

Els angelets contraris, molta bromeguera a la boca i a les mans, expulsats al minut 39

Bodí 31 punts i quatre bambes fallades als contratacs (podien ser 39 xato)

Ruben Ratatatatatatatata
Wilches mecaguendi.os
Edo under pressure: te via matá sienes i sienes de veses. te via matá, hidepú.

Mr. peplowsky

Jesús dijo...

La cridanera, que dius tu, ens farà un favor el diumenge, ja ho voràs.

Messala va aparcar la cuàdriga a la porta del pabelló i li va punxar dos rodes al cotxe del àrbitre, de ahí l'expulsió.

A Bodí tenim que tallar-li un ou a vore si no fa tanta mariconadeta en els bots (encara que no siga molt coherent el que ha dit).

Jesús

Anónimo dijo...

Harry ostia te conprendo por lo del el domingo,a ti y a Santi,pero ya veras lo ke juegas el sabado y el domingo,enga loko el sabado prometeme 2 triples y el santi 2 mas si kieres tu jamon

Anónimo dijo...

Nicolai Bigotet: tú, qué bons són!

Llàstima que's tragara el "pito" i no expulsara als dos samarros abans; i encara el critiquen després del tercer grau que li feren al descans, amb lindeses del tipus: "Ahora ya sabemos por qué te han descendido" i el tio, gluc, pito cap a dintre. ´L'orgull és la droga dels pobres, pel que es dedueix que el pobre Nicolai Bigotet deu estar forrat de pasta.

Mr Peplowsky