lunes, 23 de marzo de 2009

Còmoda victòria del sènior a Pinós (31-71)

Després del partit del dissabte, haviem d'arribar a Pinós amb la lliçó apresa. I es, a la fi, el que va ocorrer. Si el principi del partit va ser bo per a l'equip, acabant amb un avantatge de 12 a 16 en el primer parcial, la profunditat de banqueta i la superioritat mostrada al llarg dels següents 30 minuts van provocar que l'equip encolomara un parcial de 19 a 55, amb grans aportacions personals com la de Sehic, que jugant només la segona part va acabar sent el màxim anotador amb 14 punts.

Al contrari que el dissabte, el joc estàtic i els contratacs funcionaren a la perfecció en determinats moments del partit, conseguint parcials de 15-0 o, el més espectacular, de 24-0, deixant sense anotar a l'equip rival durant més de 10 minuts.

Després d'aquest partit l'equip es líder amb 13 partits guanyats consecutivament (14 si contem el de Llosa a Biar que vam jugar quan aquesta ratxa ja s'havia iniciat).

A destacar:

-La presència de tots els jugadors va ajudar a una major i millor rotació de la banqueta, on no es es va quedar cap jugador sense anotar

-La milloria, i gran, respecte al partit del dissabte (i això que en aquest partit jugavem a casa)

-La lluita fins a l'últim segon del partit


Millor jugador del partit: Edo Sehic, amb 14 punts en 20 minutets

Jesús 1.0

1 comentario:

A+N ARQUITECTURA-BASKET AGOST dijo...

Enhorabuena por las 2 victorias Jesús.
Ya habéis cogido el ritmo, a ver quien os para, aunque ya veo que el Sábado tuvisteis algún problema.
Nosotros perdimos en Llosa de Ranes, que se le va a hacer.
Saludos.

Dani.