lunes, 16 de marzo de 2009

Victòria del Sènior: CB BIAR – Monòver (82-35)

Important victòria del sènior per una diferència de 47 punts, que sumada a la derrota del CB Sax a Villena, ens deixa amb un balanç de 15-2 i 15-4 respectivament.

L’anècdota es va produir per la demora del president i jugador 11 de l’equip que havia de portar les fitxes i tinguerem que presentar el DNI tots el jugadors. Menys mal que el “tardón” va arribar 5 minuts abans de començar el partit.

Si que tinguerem l’absència del nº8, Belda, el jugador més resolutiu de “Los Sims 2 ‘Mansiones y jardines’” que com a gran alacantí se’n va anar a vore les falles; “tocate los huevos”, mai has anat a les fogueres d’Alacant i te’n vas a la capi.

Des de l’inici del partit el conjunt de Biar va extendre les seues peces a la taula i va començar un joc ràpid i efectiu. Aquest joc i els continus canvis que el mister, Chinchilla, efectuava van permetre que a la fi del primer quart el resultat fora de 22-4 i ja havien jugat tots els components del planter. El segon i tercer quart va seguir la mateixa tònica (23-8 i 23-8, respectivament) i la típica relaxació davant d’un resultat tan positiu, va fer que l’últim quart el perguerem per la mínima, 14-15.

A destacar:

-El gran partit de Sehic que va tornar bojos als jugadors rivals.

-La defensa dels 3 primers quarts, que va deixar al rival amb 20 puntets

-El bocata de “cansalà” que es va fotre Vilches a Villena el diumenge quan va acabar el partit que enfrontava als del V-74 i a Sax

Jugador més destacat: Edo Sehic, amb 26 punts i una capacitat de trencar la defensa rival el dissabte espectacular.

6 comentarios:

A+N ARQUITECTURA-BASKET AGOST dijo...

Enhorabuena Jesús por otra victoria más.
Estáis en racha y no es por casualidad.Gracias por tus ánimos, espero que no hagamos una cal y otra de arena, porque sé que tenemos el calendario mejor, quitando algun partido a priori, pero fíjate que Llosa ha ganado en Albaida por ejemplo.No hay que fiarse.
Lo teneis bien para quedar primeros.
Suerte.

Dani.

Anónimo dijo...

Jaculatòries Basqueyboleres (vol. 6) Per l'ínclit, magnificent i faller Mr. Peplowsky

Els moros no mengen canssalà, ó és un sucedani de carn de porc o és un sucedani de moro

La cridanera va fer un bomn treball

masscletada multitudinaria a València, ocasió per carteristes i perturbats sexuals

Doble programa aquesta setmana, que vinga Messala amb l'ambulància que a més d'un hi haurà que traure'l en "parihueles"

No hem guanyat cap cosa encara: RECORDATORI

AAAAAAAAAmen

Mr. Peplowsky faller major de la comisió de basquet de biar (alguns ninots amb els que juguem es cremen amb nosaltres)

Anónimo dijo...

harry ere mi dios y ahora por delante de mirza teletovic

Jesús dijo...

A Peplo: Espere que el dissabte si que pugues vindre al partit. Havem decidit que el que no estiga als partits paga una rodaeta de canyes (XXL) a la resta de l'equip.

A Sehic: Remember the jamón

Jesús dijo...

Hola Dani, lo de la Llosa me ha sorprendido. Esta semana vienen los de Albaida a Biar a jugar el partido aplazado; veremos si vienen enfadados por la derrota.

En cuanto a vosotros, tu mismo lo dijiste en el facebook, vuestro calendario es más sencillo estas últimas jornadas. Aprovechadlo y terminad la temporada con un buen sabor de boca.

Jesús

Anónimo dijo...

Harry eso sabes ke esta exo ke ami no se me olvida,konfia en el telesehic