lunes, 20 de abril de 2009

Derrota a Canals del sènior: 83-62

Bé, després de les gratificants vacances a terres verdes, Astúries malpensats, torne a rependre l'activitat del blog amb la mala noticia de la derrota del sènior a Canals i la BONA NOTICIA, esperant la crònica del capoll del meu cosí, de la victòria del junior, que ja es matemàticament campió del seu grup (1ª Zonal Júnior grup E).

El dissabte va ser un dia llarg i dur, mira com el que tinc... bé, no faré el fantasma. A les 4 de la vesprada estava el sénior a Villena per a vore al júnior i el resultat fou positiu al 100% per a les aspiracions de l'equip de Sebas, el nou "follonero" del club :-P. Després, i així comença la travessia pel desert del dissabte, agafare'm els cotxes amb rumb a terres de València provincia, amb tan mala sort que vaig triar el cotxe de Santi i no puguerem escoltar el Madrid-SuperBarça de basket perque li havien mangat l'antena. Al arribar a Canals una prova esportiva d'atletisme, els trens de L'Alcudia i un fum de cabres (els animalets, no les persones que van de "discoteca en discoteca" i al llarg del cap de setmana canvien a tots els estats animals possibles) ens van fer arribar al pabelló un poc més tard del que volíem.

EL PARTIT. Que puc dir de l'encontre. El vam jugar molt millor que el dia de Sax, amb un poc més d'encert en el tir, però davant teníem un conjunt que va plantejar la cita perfectament, acompanyats del millor jugador de 2ª zonal, Galbis, i que des de el primer minut ens va obligar a donar a la pista el millor de si, i que a la llarga no va ser suficient.

Com no tinc l'acta no puc fer una crònica extensa, però he de dir, que l'equip va començar fort i que els triples o contratacs de Canals, al poc temps eren contrarestats per els biaruts. Això no obstant només ens vam poder posar per davant al marcador durant uns pocs minuts, o tal volta segons, no sé si a la fi del segon quart o al principi del tercer.

En aquest moment l'equip va voler fer un canvi de defensa, que en Banyeres o en altres partits ens havia funcionar perfectament, i que el dissabte, com es obvi, no. Per que? Perque davant teníem un equip que ens va fer més mal davant una defensa més agressiva que amb la zona dels 3 primers quarts.

A la fi del partit el resultat del 83-62 reflectia el que havia passat? Sí i no. Canals es va mereixer la victòria, sí o sí, però els 21 punts de diferència van ser més producte de "arrojar la toalla" que del que havíem pogut vore als primers... 30 minuts?

Ara l'optimisme, havem salvat el basket average particular davant Canals, Sax (1-1) i Villena (2-0). El dissabte rebem a Bocairent i si els podem guanyar, assegurem el segon lloc de la lliga.

Jesús 1.0

2 comentarios:

Meneo dijo...

Com bé digueu, fou un partit per a guanyar els locals de pocs punts. Enhorabona pel partit i ja us dic que (per vosaltres i per nosaltres) el Sax suarà de valent la setmana vinent.

Un abraç i ànim!

Jesús dijo...

Hola Meneo, imagine que eres el 6 de Canals, l'altre friki internauta com bé ens vas definir. El partit va ser de les bons i més per a vosaltres que tenieu un públic al que li encantaria estar eixe dia a la pista i es va emportar cap a casa o el bar el bon sabor de la victòria.

Seguiu així, fent bon bàsket i, com no, "cultura baloncestística".

Jesús