lunes, 6 de abril de 2009

Derrota del sènior: CB Sax - CB BIAR (46-35)

Després de 15 victòries (14+1) consecutives havia d'arribar la derrota en algun moment, no creeu? Aquesta derrota va arribar en front d'un dels rivals que tenim en la lluita pel campionat, el CB Sax.

El partit va ser molt roin, especialment per part de l'equip de Biar. Si la defensa va estar prou be, ajudats pel 4 del CB Sax que, encara que te molt bon tir, no va tindre una gran vesprada, l'atac va ser prou nefast, especialment en els dos últims quarts, quan només vam ficar 14 punts. He de dir que les situacions de tir eren les correctes i en bona posició, però quan no tens el dia...

Només comentar els 3 minuts que van ser la clau del fatal resultat del partit. No recorde bé en quin moment de la segona part va ocorrer aquesta situació, però va fer que l'equip de Sax trencara un partit que havia anat molt a la par. Si no recorde mal tot va començar amb una tècnica que li van pitar al nostre capità, que estava a la banqueta i va aplaudir una de les decisions preses pel de gris (un homenicaco gris si que era). En la jugada posterior l'equip de Sax va aconseguir un 2+1 quan clarament la falta havia segut en atac, un triple tirat pel 15 (que maneta que te el paio) de Sax quan ja portaven 25 segons d'atac (reconegut pel 15 a la fi del partit i les "taules", però que es van CAGAR damunt quan l'homenicaco de gris les va consultar) i un molt bon triple d'algun jugador de Sax que van trencar el partit i que deixava ja a Biar només la possibilitat de mantindre el Basket average a favor; es va aconseguir.

De totes maneres i per a que no es facen dobles lectures he de dir que l'equip de Sax va aconseguir la victòria sense cap mala acció i que el seu partit va ser impecable, dins la mediocritat de l 'encontre, aixó no obstant, Sax tenia una mitjana de 62 punts a favor i nosaltres 60.

Bé, tenim les possibilitats intactes per a aconseguir l'objectiu de quedar primers. No hi ha que fallar i seguir entrenant com fins ara.

Jugador més destacat:

Nota: Juanjo, rei, retira't ja, eres un àrbitre nefast, no tens ni PIIIII idea de pitar. Dedica't a jugar la lliga local de Villena i fes-li un favor al basket. Ah, "chulo y macarra".

Jesús Rico Martínez (per si vols saber qui soc i saps llegir) aka Jesús 1.0

PD: Si a Barkley (Alex) li peguen una cabotada en la panxa es antiesportiva.

2 comentarios:

A+N ARQUITECTURA-BASKET AGOST dijo...

Hola Jesús.Bueno no pasa nada, vuestra racha es envidiable.
Ya ves nosotros.Una vuelta peor de lo esperado.Derrota importante en Banyeres aunque no nos salía nada.Suerte en lo que os queda.

Saludos.

Dani.

Jesús dijo...

Gracias Dani, tenemos un partido durísimo a la vuelta de las vacaciones en Canals. Ya veremos que tal nos va. En cuanto a vosotros imagino que estaréis a la espera de terminar la temporada y empezar la próxima con las mismas ilusiones (del inicio de temporada) y un poco más de suerte, tanto en resultados como en lesiones.

Jesús