lunes, 23 de febrero de 2009

Contundent victòria a Llosa de Ranes (29-80)

La victòria del dissabte a Llosa de Ranes es la segona consecutiva, en la qual derrotem al contrari per més de 50 punts de diferència. En aquesta ocasió els rivals es prengueren molt mal el començar el partit en un 10-0 en contra, el que va ocasionar que des de ben prompte baix dels taulers utilitzaren tota mena de recursos poc ètics per a intentar resoldre els seus problemes. A destacar dos punts: el primer, ens sorprengué que un equip que sempre havia mostrat, al llarg d'aquestes dues temporades, un comportament impecable utilitzara les males arts per a remontar. I el segon punt, no pots parar a un jugador a base de donar puntellades o d'arribar al insult "barriobajero" com va ocórrer amb el 7 del nostre equip.

Tornant al partit, el bon moment al que havem arribat en aquest moment, es reflexava en cada un dels parcials del partit, a excepció del tercer quart, en el qual la relaxació i el moviment de banqueta donà com a resultat un 13-13. Cap destacar en este quart el triple del grandiós base que respon al meu nom i cognoms (que casualitat) des de una distància pròxima al 12 metres. Bé, en realitat van ser uns set metres i mig, sent sincer.

Els altres quarts van acabar així: 5-26, 6-20 i 7-21.

Nota a destacar: Amics de la Llosa, continueu com fins ara. Espere que el que va ocórrer a la pista el dissabte s'oblide prompte.

Màxim anotador: Bodí - 16 punts

Jesús 1.0

PD: cròniques del junior i del infantil, JA!!!

7 comentarios:

A+N ARQUITECTURA-BASKET AGOST dijo...

Hola Jesús, estáis teniendo muy buena racha, al contrario que la nuestra.
Perdimos nuevamente, esta vez en casa contra el CB Albaida y nunca pudimos reducir la ventaja de 10 puntos.
Enhorabuena.La verdad es que yo no comparto el uso del juego duro para ganar un partido, ni las artimañas, pero hay equipos que sí lo utilizan.De todas formas, un equipo está formado por varias personas y es complicado controlar la conducta de todos, siempre hay quien puede hacer estas cosas por su cuenta y no es culpa del resto.
Saludos.

Jesús dijo...

Lo que me sorprendió fue la actitud de algunos jugadores, sobre todo bajo del aro, tanto en ataque estático como en contragolpe, en un equipo que siempre había tenido un gran comportamiento.

Que lástima perder contra el Ciutat d'Albaida en casa. Os habría permitido acortar distancias frente a ellos. ¿Qué tal es este equipo fuera de casa? Los recibimos, seguramente mañana y no estaría mal tener información de primera mano.

barcley dijo...

Sorprendentemente nos han cambiado la fecha del partido de Albaida al 21 de Marzo a las 17:00. Así que los madridistas podrán ver la derrota el miércoles.Jesus si puedes ponerlo, mejor.
Por otra parte, le he enviado un mail a Dani de CB Agost con la petición de cambio para este sábado que pienso que será mejor que el 4 de marzo.

Barcley

Anónimo dijo...

Jaculatories Basquetbolístiques (Vol III)

Per l'inclit i magnificent
Excm. Sr. Peplowsky

Si perds per cinquanta no et cabreiges xiula allò dels Monty Phyton "Always look on the bright side of life".

Les patades per al futbol, que és cosa de bèsties.

La cridanera va a resultar ara rival directe i aliat, com la santa mare esglesia "madre y prostituta".

Aplaçament del partit d'Albaida, el merengonerío content i la meua costella també. Beati quorum aaaaaaaamen. El partit a cal Capellà.

Ben hur es salvá amb una tabla a la batalla marítima, Messala ho fa al tirs lliures. Sàlvete Messala Tabulorum Imperator.

Mr. Peplowsky

Anónimo dijo...

Mirza TeleSehic MVP.
Harry makina.
Harry me sakaron las 5 faltas,eso no puede ser,culpa de el cabron del MORO VILLENERO,le pego el no yo

Jesús dijo...

A él le pegaron, pobrecito, la de leches que recibió el sábado. Si es que España es racista.

Anónimo dijo...

Harry anava a entrenar en el Pamesa en la ekipasio nostra,pero jo krek ke en ban vore kara de pobre y en van donar la del Pamesa,jajajajajaja.
No ostia no podia anrenar en la ke vuigera ,me lavan donar ells pa entrenar iguals ke els altres