lunes, 23 de febrero de 2009

Crònica infantil: Salesianos don Bosco - CB BIAR 78-67

Tots vam arribar alí convençuts de que a un colatge així hi havia de haver pabelló, però ens vam trobar amb un cuchitril en mig de uns murs graffitejats. La pista era de ciment, per lo tant esbarava moltíssim. Les canastes estaven pillor que les de l'institut de Biar, quan li pegaves a l'ar feien una sonata en do super agut.

Per el que fa en el partit, Biar va marcar tot el primer quart, amb un resultat paregut al de Onil: 10-27, però la diferència si´gué que els punts els van ficar tots els components de l'equip.

Al segon quart jo crec que ens vam confiar, i ens remuntarenels 17 punts i encara vam acabar perdent de 4. Eixa diferència sigué ja letal. Al tercer quart van augmentar la diferència fins als 9 punts.

Per finalitzar, a l'últim quart la actuació de l'arbitre sigué PENOSA!!!!!Ens van unflar de faltes baix el tauler, i no en pità cap. A Iván el van expulsar quan només havia comet 4 faltes i a Aniceto el va expulsar quan ja portava 6 faltes, DEMENT!!!!

El partit va acabar amb el resultat de 78-67, favorable a Alacant.EL DISSABTE A LES 12 LA REVANXA!!!!!!Els resultats individuals no els sé Rico, estava massa ficat en el partit i no vaig contar res.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

soc un jugador de l'ekip d'infantils i aniceto va fer 5 faltes no 6 .

Jesús dijo...

Imagine que Ivan ha dit que li van pitar 6 faltes i només van anotar 5 en l'acta.