domingo, 15 de febrero de 2009

Cròniques Junior (V-74/Monòver)

Dues victòries en dos partits este cap de setmana per als juniors del CB Biar.

El primer rival/víctima va ser el V-74 de Villena. Recordem que només es va jugar la segona part, ja que aquest era un partit aplacat per la plutja.
Amb un fum de baixes afrontavem l'encontre, i prompte vam aconseguir una xicoteta ventaja que ens feia mantenir-nos en la barrera del 10 punts en el marcador. Va ser un encontre poc vistós, on el visitants imprimien un bàsquet dur, roçant la personal en cada contacte. El poc encert desde la llínia de tirs lliures i algunes imprecisions entre nosaltres afavoriren que el rival no renunciara a la victòria i que demostrara la seua garra característica fins als últims instants. Al final, 52-40 com a resultat final davant un equip destacat en la classificació. Victòria important.

Jugadors destacats: Sergio Parra (22, tres triples, l'últim en moments importants)

El segon partit, disputat a Monòver este matí, ha sigut l'antitèsi del bon joc que llevem fent. Des del primer moment, l'equip local (amb un encert miraculós des de més enllà de 6,25 durant el 40 minuts) ha anat manant en el marcador, menejant-se entre la barrera dels 5/10 punts. Jugadors importants com David Navalón prompte s'han carregat de personals (discutibles) i només algún espentó en forma de pressió 1-3-1 ens matenía amb opcions de remontar. Finalment, l'encert als tirs lliures i un últim quart magnífic de David, Sergio i Pablo, que han tirat del carro, ens ha donat una victòria sufrida i apretadíssima. 68-69. Por lòh pelicòh. Personalment, crec que ha faltat més actitud durant gran part del partit, per part de tots.




Jesús 2.0

1 comentario:

Jesús dijo...

Es important anar sumant. Vosaltres, 4 punts en 2 dies. No està mal. Ja jugareu partits més bons que el de Monòver.

Jesús 1.0