lunes, 23 de febrero de 2009

Importantíssima victòria del CB Biar Junior

Això mateix. El CB Biar Junior ha donat un pas de gegant de cara al lideratge de la classificació al imposar-se aquest diumenge al segon en la taula, el CB Genovés. A priori, un equip tècnic, amb bona mà i jugadors d'una qualitat indiscutible, que veníen a posar-nos les coses difícils després de la nostra victòria a domicili en la primera volta. L'inici va ser arrollador per part dels locals, amb un parcial que ens proporcionava una ventaja de 8/10 punts. Aquesta ventaja sería infranqueable durant tot el partit. La tònica general va ser la d'un equip biarense mostrant-se sòlid en l'atac en estàtic, sense presses, però, això sí, amb nombroses dificultats als llançaments lliures, i en defensa, ja que els visitants eren molt superiors al rebot i provocaven nombroses personals, el "tal.ló d'Aquiles" del CB Biar als últims partits. A pesar de tot açò, es va mantenir la cordura i es va superar la pressió generalment sense esforç. Resultat final: 60-54.

Jugadors destacats: David Navalón, Sergio Parra i Pablo del Valle.



Jesús 2.0



PD.- Aquest triomf significa que el CB Biar es col.loca al capdavant de la classificació en solitari, i depén només d'ell mateix per a aconseguir el títol de lliga. Ànim.

1 comentario:

Jesús dijo...

Enhorabona Xus. El partit va començar molt be per al CB Biar però uns minuts de desconcert van permetre que els valencians s'aproparen un poc al marcador. A pesar d'eixos moments, l'equip va estar molt bé davant d'un dels rivals més forts.