lunes, 9 de febrero de 2009

Primer partit i primera victòria del infantil (Crònica temporal)

El partit començà amb un poc de retard, hi ha que el arbitro va arribar tard i l'equip visitant (CD Onil) no sabia on canviar-se. El cinc inicial propost per Chinchilla va ser el següent:

Base: Daniel Balleod #10
Escolta: Aniceto Francés #23
Aler: Francisco Javier Luna (Lluc) #14
Ala-pívot: Sergio Nácher #13
Pívot: Iván Guill #15


Als pocs minuts de començar el partit, Biar va realitzar un parcial de 10-0, amb comentaris dels jugadors d'Onil del tipus: "Ja se com van a jugar, balons al pívot". Als pocs minuts, l'arbitre li va pitar una falta tècnica a Onil perquè el seu entrenador no parava de protestar. Els jugadors d'Onil s'alegragren quan a Iván li provocaren la 3ª falta, però va poder acabar el partit amb al mateix nombre de faltes. A la fí del 1er quart anavem 27-7 a favor de Biar.

El 2on quart va estar marcat per la expulsió d'Aniceto, que no va poder evitar Chinchilla hi ha que només al últim quart és poden fer canvis. En substitució d'ell entrà Germán Rivera #6. Al descans el marcador era 36-21.

Al 3er quart, Onil va posar en pista prous jugadors suplents, per la qual cosa el equip de Biar (dirigit per Javi i Iván) va poder obrir una petita bretxa al marcador. Una cosa a destacar foren els 2 punts que va anotar Luis Chinchilla, el qual es va posar molt content i anà a celebrar-ho amb el seu pare i entrenador.

A l'últim quart, els dos equips posaren als seus millors jugadors en pista, i el tanteig va ser constant. Onil va estar liderat per els jugadors nº11 i 15, els quals jugaven fent bloquejos entre ells mateixos, i com Iván no podia fer faltes per perill a anar-se'n al carrer, van anotar prou punts. Al acabar el partit, el marcador sigué 69-48

Anotadors:

  • Iván: 39 punts
  • Dani: 6 punts
  • Aniceto: 9 punts
  • Luis: 2 punts
  • Borja: 2 punts
  • Sergio: 5 punts
  • Javier: 6 punts

2 comentarios:

barcley dijo...

Enhorabona a l'equip infantil. Guanyar el primer partit es important i ademés contra un dels equips amb més tradició de basket de la comarca. Anim si entreneu amb ganes podeu pasar a següent fase. Ara preparar contra les salesians principal cantera de basket de Villena.Jo vaig commençar a jugar alli.

Barcley

Jesús dijo...

Ala, ja ha parlat el internacional. :-PPP

Jesús